Përfaqësues Dominike Pauli

Stadtverordnetenversammlung Frankfurti mbi Main


Dominike Pauli
parti : Linke
fraksion: Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktionsvorsitzende
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International