përfaqësues Hans-Jürgen Klein

Kreistag Rheinisch-Bergischer Kreis

Hans-Jürgen Klein
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Hans-Jürgen Klein
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani