përfaqësues Heinz Strubel

Opinion mbi peticionin Unterstützung von Familien soll bleiben und der kostenlose Windelsack im Landkreis Ravensburg auch!

Bündnis 90 / Die Grünen

shkruar për herë të fundit në 10.09.2020
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Hilf mit, den Altdorfer Wald zu schützen!

Bündnis 90 / Die Grünen, modifikuar për herë të fundit në 07.07.2020

Pajtohem / kryesisht pajtohem .
unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen

82 qkm Fläche weitgehend unzersiedelter Natur(naher)- Raum: Welch eine Seltenheit in unserer von zunehmender Bebauung und Verkehr gekennzeichneten Region!
Allein schon die Größe des Waldgebietes und die Vielfalt an Lebensräumen sind Grund genug, eine umfangreichere, naturschädigende Nutzung zu verhindern.

Heinz Strubel
parti : Bündnis 90 / Die Grünen
fraksion: Bündnis 90 / Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani