përfaqësues Helmut Busjahn

Stadtrat Garbsen


Helmut Busjahn
parti : CDU/FDP-Gruppe
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani