Përfaqësues Ilona Nicklisch

Landtag Brandenburg

  Opinion mbi peticionin Erschließungsbeiträge für erschlossene (!) Straßen sind ungerecht- Abschaffung sofort !

  Fraktion BVB/Freie Wähler, modifikuar për herë të fundit 24/08/2020

  Vendimi i grupit të publikuar nga Péter Vida . Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit Fraktion BVB/Freie Wähler
    Pajtohem / kryesisht pajtohem .

  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

  Unsere Fraktion hat bereits einen gleichlautenden Antrag ins Plenum eingebracht. Dieser wird in 4 Tagen behandelt.

  Opinion mbi peticionin Worauf warten? Mehr Qualität und Beitragsfreiheit – JETZT!

  Fraktion BVB/Freie Wähler
  kohët e fundit shkruar në 26/09/2019
  nuk përgjigjet akoma


Ilona Nicklisch
parti : Fraktion BVB/Freie Wähler
fraksion: Fraktion BVB/Freie Wähler
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Oberspreewald-Lausitz II/Spree-Neiße IV
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani