Përfaqësues Irene Köppe

Stadtverordnetenversammlung Bernau


Irene Köppe
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Stadtverordnete
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani