përfaqësues Joachim Boller

Stadtrat Siegen


Joachim Boller
parti : Fraktion B'90/Grüne
fraksion: Fraktion B'90/Grüne
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International