Përfaqësues Karina Fissmann

Hessischer Landtag Hesia

  Opinion mbi peticionin Wir fordern: Bauen in Hessen nur noch barrierefrei!

  SPD
  kohët e fundit shkruar në 15/05/2019
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Abschaffung der Straßenbeiträge in Hessen

  SPD, modifikuar për herë të fundit 17/04/2019

  Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit SPD
    Pajtohem / kryesisht pajtohem .

  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Die SPD im hessischen Landtag setzt sich für die Abschaffung der Straßenbeiträge ein. Eine erneute Einbringung des Gesetzesentwurfes erfolgte im Februar, eine Anhörung im Mai.

Karina Fissmann
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Rotenburg
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Karina Fissmann
Faqja e internetit : https://www.karina-fissmann.de/
Facebook: https://www.facebook.com/karinafissmann.spd/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International