përfaqësues Karl Langensteiner-Schönborn

Gemeinderat Konstanz - heq dorë


Karl Langensteiner-Schönborn - heq dorë
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Bürgermeister (2. Beigeordneter der Stadt Konstanz)
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani