Përfaqësues Martina Stecker

Rat der Stadt Duisburg


Martina Stecker
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Martina Stecker

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani