Përfaqësues Petra Kruse-Runge

Opinion mbi peticionin Für den Erhalt der Haupt- und der Realschule Bleckede

BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN

shkruar për herë të fundit në 15.06.2017
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Für bessere Busverbindungen zwischen Artlenburg/Brietlingen und Lüneburg

BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN modifikuar për herë të fundit në 09.12.2016

Pajtohem / kryesisht pajtohem .
Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

Liebe BI-ler aus Brietlingen, ich unterstütze ihre Aktion ausdrücklich! Ich hoffe sehr, dass wir im Rahmen des neuen Mobilitätskonzeptes positive Veränderungen für den gesamten Landkreis durchsetzen können. Fordern Sie ihre Gemeindevertreter*innen auf, sich frühzeitig und engagiert in diesen Prozess einzubringen. P. Kruse-Runge

Petra Kruse-Runge
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Bitte auswählen ...
rol: Fraktionsvorsitzende
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani