përfaqësues Rolf-Peter Hooge

Landtag Brandenburg


Rolf-Peter Hooge
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Oder-Spree III
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani