përfaqësues Rudolf Götz

Niedersächsischer Landtag Saksonia e Ulët - heq dorë


Rudolf Götz - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 20.01.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Seesen
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Götz
Faqja e internetit : http://www.rudolfgoetz.de
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Rudolf Götz

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani