Përfaqësues Silke Schöps

Stadtrat Dresden


Dr. Silke Schöps
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Stellv. Fraktionsvorsitzende
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani