Përfaqësues Simone Gottschlich

Stadtrat Bochum


Simone Gottschlich
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Ratsmitglied
Faqja e internetit : https://www.bochum.de/C125708500379A31/vwContentByKey/W29KTBU5904BOCMDE
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani