përfaqësues Stefan Seyfried

Stadtverordnetenversammlung Darmshtadi


Stefan Seyfried
parti : Die Grünen
fraksion: Bündnis90 / Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani