përfaqësues Steffen Lühring

Rat Samtgemeinde Grafschaft Hoya


Steffen Lühring
parti : SPD
fraksion: SPD-Fraktion Eystrup
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani