Përfaqësues Susanne Mörtl

Kreistag Landkreis Starnberg - heq dorë


Susanne Mörtl - heq dorë
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2026
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International