përfaqësues Thomas Meißner

Stadtverordnetenversammlung Vetclar

Thomas Meißner
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Thomas Meißner
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani