përfaqësues Torsten Gahler

Opinion mbi peticionin Nach 35 Jahren: Familie Pham/Nguyen muss in Deutschland bleiben! #‎phamphisonbleibt

AfD

shkruar për herë të fundit në 20.09.2022
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin #Holzberg Biotop-Rettung jetzt!

AfD

shkruar për herë të fundit në 24.08.2022
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Unverzügliche Wiedereröffnung der Musikschulen im Freistaat Sachsen

AfD, modifikuar për herë të fundit në 26.11.2020

Pajtohem / kryesisht pajtohem .
unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

Die Ungleichbehandlung von Musikschulen in den einzelnen Bundesländern ist sachlich, logisch nicht erklärbar.

Torsten Gahler
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Erzgebirge 5
rol: Fraktion (3. stellv. Fraktionsvorsitzender), Fraktion (Medienpolitischer Sprecher)
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani