përfaqësues Ulrich Kratzer

Kreistag Landkreis Starnberg - heq dorë


Ulrich Kratzer - heq dorë
parti : ödp
zgjedhjet e ardhshme : 2026
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International