Përfaqësues Ulrike Walter

Kreistag Lüneburg


Ulrike Walter
parti : CDU
fraksion: stellv. Fraktionsvorsitzende
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Bitte auswählen ...
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani