përfaqësues Uwe Kempf

Opinion mbi peticionin Rettet den Reiterverein Lilienthal! Die Reitsportanlage des RV Lilienthal muss erhalten bleiben!

SPD, modifikuar për herë të fundit në 07.04.2019

Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit SPD
Unë heq dorë.

den Aussagen meiner SPD-Kollegen/in Britta Weber und Oliver Blau stimme ich voll zu

Opinion mbi peticionin Keine Bebauung des Sportplatzes am Schoofmoor in Lilienthal - erhaltet den B-Platz!

SPD, modifikuar për herë të fundit në 01.10.2018

Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit SPD
Unë heq dorë.

Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

die stellungnahme von oliver blau ,spd-ratsmitglied,ist die gemeinsame stellungnahme der lilienthaler spd-ratsfraktion

Uwe Kempf
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stv. Vorsitzender
Faqja e internetit : https://spd-lilienthal.de/partei/vorstand/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani