përfaqësues Uwe Klein

Kreistag Landkreis Oberhavel - heq dorë


Uwe Klein - heq dorë
parti : SPD
fraksion: SPD/LGU
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International