përfaqësues Wilhelm Bergmann-Kramer

Rat Samtgemeinde Grafschaft Hoya


Wilhelm Bergmann-Kramer
parti : CDU
fraksion: CDU/FDP-Gruppe Eystrup
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani