Pro

What are arguments in favour of the petition?

    Pro njohjes se patentes Al

Sepse e kemi bere patenten nje here dhe ska pse te paguajme edhe njehere tj. Pse gjithmone ne shqiptaret pa mbrshtetje nga shteti yne. Gjithmone te fundit nga emigrantet e tjer. Pse shumezohet me 0 perpjekja jone???

Source: DE
1 Counterargument Show

Contra

What are arguments against the petition?

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international