Region: Germany
Success
Traffic & transportation

Anerkennung Führerscheinen Zwischen Albanien und Deutschland

Petition is directed to
Bundesministerium für Verkehr und digitale Infrastruktur — BMVI
5,017 Supporters
Petition has contributed to the success
  1. Launched March 2021
  2. Collection finished
  3. Submitted on 05 Jul 2021
  4. Dialogue
  5. Success

The petition was successful!

Se bashku të ndihmojmë veten dhe dhe të ardhmen tonë për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit Midis Shqipërisë dhe Gjermanisë.Të nderuar Shqiptarë. Kudo që jeni dhe jetoni kjo esht nje peticion në interes të gjithëve. Vetëm Shqipëria dhe Kosova ndjehen me.te diskriminuar nuk u njihet pothuajse asnjë e drejtë..per kete në duhet të bashkohemi esht qëllimi ynë kryesor është te heqim nga shpatullat diskriminim që mbartim ndër vite ne shpatulla tona ju ftojmë se bashku bashkimi ben fuqinë...Respekte Shqiptarë anembanë  me respekt M.G

Thank you for your support, Mishel Guri
Question to the initiator

News

sepse jemi paisur me zotesi dhe nuk ka pse te na mohohet nje e drejte e tille

Ich bin pro Albania

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now