Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

    NO VAR!

Trotz Videobeweis bleiben fundierte Diskussionsgrundlagen bestehen und diese galt es ja durch den VAR abzuschaffen. Mission missglückt! Des Weiteren misst der VAR nahezu identische Spielsituationen dennoch grundverschieden - eine hoch angepriesene gewonnene Fairness des Sports bleibt so gänzlich aus!

burim : BN, Bochum

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International