Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

    Moderne Arena

Die neue Multifunktionsarena wäre eine Bereicherung für die Stadt Frankfurt auf allen Ebenen. Es gilt wie in vielen anderen Großstädten auch die verschiedenen Events wie Konzerte in der Festhalle, Sport in Eissporthalle und Ballsporthalle, zu zentralisieren. Vor allem Konzerte in der Festhalle können in Bezug auf Akustik, Ausstattung und Klimatechnik nicht mehr mit anderen modernen Hallen mithalten. Bei aller Tradition ist die Festhalle nicht mehr zeitgemäß. Da haben uns sehr viele Städte überholt.

burim : Eigene Meinung

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International