Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

    Raumnot
Es gibt keine freien Räume, die angemessen und respektvoll sind. An der Fakultät LS können nicht mal alle Vorlesungen gehalten werden.
burim : Dekanat LS
1 Kundër-argument shfaqje

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International