Rajon : Niebüll
Sukses
Ndërtim

Bürgerinitiative Niebüll S-Bahn Ausbau

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Bürgermeister Wilfried Bockholt Amt Südtondern - Bauordnung und Planung
27 mbështetësit 20 në Niebüll
Peticioni u pranua
  1. Filluar gusht 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!

Lexoni lajme

S-Bahn

në 11/12/2020 19:17

Liebe Frau und Herr!

Hier noch mal zur Info der neue Baustellefahrplan.
Das Faltblatt für das S-Bahn kann über die Hompage des Landkreises Nordfriesland und
Deutsche Bahn


wegen b5

në 16/11/2020 18:45

Liebe Unterstützer,

die Petition habe ich eben Online eingereicht und schicke sie morgen noch schriftlich per Einschreiben los.
Vielen Dank noch einmal für die tolle Unterstützung.
Ich melde mich sobald ich etwas Neues weiß.

Liebe Grüße
Herr Rexing


S-Bahn

në 22/10/2020 21:34

Vielen Dank Für Die Unterstützung

Niebüll

në 12/09/2020 16:14

Bitte zeichnen Sie auch die o.g. Petition. Vielen Dank!


Më shumë për temën Ndërtim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International