Arsim

Kursarbeiten/Klassenarbeiten Online wenn Homeschooling ist

Peticioni drejtohet tek
Der Bürgerbeauftragte des Landes Rheinland-Pfalz
15 mbështetësit 13 në Rheinland-Pfalz
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar prill 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Änderungen an der Petition

në 02/05/2021 14:09

Ich brauche mehr Mitmenschen um die petition in Gang zu bewegen es dauert aber sehr lange bis diese in Umlauf kommt. Deswegen benötige ich mehr Zeit


Neues Zeichnungsende: 30.06.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 8 (6 in Rheinland-Pfalz)


Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International