• Änderungen an der Petition

  në 27/02/2021 09:23

  Weil ohne Informationen die Unterschriftengrenze plötzlich bei 24.000 war und nicht mehr bei 1500


  Neues Zeichnungsende: 07.03.2021
  Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 901 (848 in Bayern)

 • Änderungen an der Petition

  në 22/02/2021 10:30

  Es sollte unabhängig, ob eine Absage erreicht werden, kann die öffentliche Meinung Kund getan werden.


  Neues Zeichnungsende: 28.02.2021
  Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 277 (220 in Landkreis Oberallgäu)

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International