Petition in Zeichnung - Vazhdoni tutje!

at 26 Dec 2015 21:41

Të nderuar/a nënshkrues/e, puna deri me tani po shkon mbarë. Peticionin e kanë nënshkruar, deri me tani 367 persona nga Kosova dhe nga të gjitha anët e botës! Vazhdoni t´i informoni dashamirët dhe të afërmit tuaj, për këtë peticion.
Shpërndajeni tutje, në të mirë të ndryshimeve që do të vijnë, jo vetëm në LDK por edhe në Kosovën tonë të dashur, në përgjithësi!

Jeni të mrekullueshëm!

Me respekt të veçantë për Ju!

Këshilli iniciativë për Reformimin e LDK-së

Petition in Zeichnung - Puna ecën mbarë!

at 16 Dec 2015 20:59

Të nderuar/a nënshkrues/e, puna deri me tani po shkon mbarë. Peticionin e kanë nënshkruar, deri me tani 188 persona nga Kosova dhe nga të gjitha anët e botës! Vazhdoni t´i informoni dashamirët dhe të afërmit tuaj, për këtë peticion.
Shpërndajeni tutje, në të mirë të ndryshimeve që do të vijnë, jo vetëm në LDK por edhe në Kosovën tonë të dashur, në përgjithësi!

Jeni të mrekullueshëm!

Me respekt të veçantë për Ju!

Këshilli iniciativë për Reformimin e LDK-së