Shëndet

Spucktestzentrum in Rottenburg a.d. Laaber

Peticioni drejtohet tek
Stadt Rottenburg a.d. Laaber
253 mbështetësit 105 në Rottenburg a. d. Laaber
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar qershor 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 13/08/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Änderungen an der Petition

në 09/07/2021 13:21

Es fehlen noch Unterschriften von sammelblättern.


Neues Zeichnungsende: 24.07.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 223 (90 in Rottenburg an der Laaber)


Änderungen an der Petition

në 05/07/2021 21:27

Nochmalige Verlängerungen wg. ausstehende Unterschriftformulare.


Neues Zeichnungsende: 14.07.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 220 (90 in Rottenburg an der Laaber)


Änderungen an der Petition

në 03/07/2021 10:26

Verlängerung wg. der ausgeteilter Bögen für Unterschriften.


Neues Zeichnungsende: 07.07.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 206 (85 in Rottenburg an der Laaber)


Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani