Region: Paderborn

89% from 1.500 for quorum
  1. Launched 26/02/2021
  2. Time remaining > 4 months
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Asphaltsurfer e.V. Paderborn derneği, Paderborn'da tekrar bir kaykay salonu talep ediyoruz. Paderborn kaykay topluluğu Almanya'daki en eski kaykay derneklerinden olup son yillarda hızla büyümektedir. Ancak kötü havalarda özellikle de kış aylarında bu sporu bir salonda sürdürme imkanı ne Paderborn”da ne de Ostwestfalen-Lippe bölgesinde var. Bu çok talihsiz bir durum olup sporun yıl boyunca uygulanmasını engellemektedir. Bu da diğer sporlarda olduğu gibi istikrarlı bir gelişimi önler.

Böyle bir salonun bütün yıl boyunca kullanılması için, örneğin konserler ve kültürel etkinlikler için de kullanılabilecek, çok işlevli kullanımlara sahip, bir kaykay salonundan yanayız.

Benzer bir konseptin yıllardır çok iyi işlediği Münster'deki Skaters Palace da ilham kaynağı olmalı. Bir başka teşvik olarak, Asphaltsurfer e.V. planlama ve uygulamada büyük miktarda kişisel katkı sağlamayı ön görmektedir.

Skatepark Goldgrund, son yıllarda Paderborn'da ve aynı zamanda tüm bölgede kaykay meraklısı olduğunu gösteriyor. Bazen o kadar kalabalıktır ki, düzgün bir şekilde kaymak mümkün olmuyor. Bu insanlara yıl boyunca bu tutkuyu ve bu sporu sürdürme fırsatı verilmelidir.

Ayrica “öğrenci şehri Paderborn”un imajını büyük ölçüde iyileştirecek yeni bir kültür merkezi ortaya çıkabilir. Ayrıca, kaykay salonu spor şehri Paderborn için bir figür olacak ve gençlerin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Kaykaycılar, patenciler, BMX meraklıları ve scooter sürücüleri bundan faydalanır.

Eski Barker bölgesinde (Paderborn'daki Driburgerstrasse kışlası) ideal olabilecek bazı boş salonlar var. Yani yeni salon inşa edilmek zorunda kalmayacak, mevcut binaların sadece dönüştürülmesi veya genişletilmesi gerekecektir.

Yaz aylarında oldukça popüler olan kaykay artık kış aylarında da yapılabilir. Bu şekilde, diğer popüler sporlarda olduğu gibi kaykacilar da kendilerini gelişetirebilirler.

20 yılı aşkın süredir devam eden ve (!)Dünyanın her yerinden çok sayıda ziyaretçi ve katılımcının katıldığı Barbekü Kaykay Yarışması artık kötü havalarda bile gerçekleştirilme fırsatına sahip olacaktır.

Desteğiniz için teşekkürler

Thank you for your support, Lea Ergin from , Paderborn

This petition has been translated into the following languages

new language version