Rajon : Burscheid
Internet

Dorf Initiative - für schnelles Netz in Dierath

Peticioni drejtohet tek
Bürgermeister Stefan Caplan
15 mbështetësit 12 në Burscheid
3% nga 420 për kuorumin
 1. Filluar 24.11.2020
 2. Mbledhja akoma 8 ditët
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Das Unternehmen novanetz GmbH & Co. KG hat zuletzt in der Nachbarkommune Leichlingen erfolgreich das Glasfasernetz ausgebaut. Medienberichte hierüber finden Sie im Internet.

Nun fokussiert sich das Unternehmen auf die Burscheider Ortschaften Hilgen, Ösinghausen, Benninghausen und Kippekofen. Hierzu läuft derzeit die Vorvermarktung. In diesem Rahmen findet unter den Anliegern eine Abfrage statt, wie groß das Interesse ist und wie es um die Bereitschaft bestellt ist, einer etwaigen Verlegung der Kabelleitungen über das eigene Grundstück, zuzustimmen. Je nachdem, wie das Ergebnis ausfällt, sollen gleich gelagerte Angebote für weitere Burscheider Ortschaften angeboten werden.

Wir -als Initiatoren- wollen mit dieser Unterschriften­sammlung dem Unternehmen und der Verwaltung gegenüber verdeutlichen, dass wir auch für unser Dorf dringenden Handlungsbedarf sehen.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Stefan Richlick nga Burscheid
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • Bastian Pott Burscheid

  7 ditë më parë

  Da schnelles und verlässliches Internet immer wichtiger wird!

 • Mirko Caspary Wuppertal

  në 30/11/2020

  ja und das sofort.

 • në 30/11/2020

  Schneller ist immer besser. Motorrad, Auto, Internet - egal. ;-)

 • në 29/11/2020

  Bin zwar NetCologne Kunde, da Telekom den 6 mb Anschluss mit Entertain gekündigt hat, aber ein direktes Glasfaser ins Haus wäre schon gut.

 • Jörg Hempel Burscheid

  në 29/11/2020

  Aktuelles Netz ist im Home Office katastrophal.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/dorf-initiative-fuer-schnelles-netz-in-dierath/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Më shumë për temën Internet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International