Region: Essen
Health

Essen ebeveynlerin talebi: çocuk doktor acil servis saatleri emniyet altına alınmalı!

Petitioner not public
Vorstand KV Nordrhein, Dr. P. Potthoff & B. Brautmeier
6 Supporters 4 in Essen
Petitioner did not submit the petition.
  1. Launched 2015
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

KV Nordrheinin acil servis reform ile ilgili verilen güncel karardan dolayı, hasta olan çocukların hastanede çocuk doktorlarından muayene edilmesi artık garanti edilemiyor. Bu kararın düzeltilmesini talep ediyoruzki çocuklar „tüm saat boyu “ çocuk doktorlarından muayene edilebilsinler.

Sebep:

1970 lerden beri çocuk doktorları çocukların 24 saat boyu uzman doktorlardan muayene edilmelerini sağliyorlardı. Gelecektede öyle kalmasını istiyoruz. Şimdiye kadar yerleşic çocuk doktorları çocuk acil servisini saat 7-24 arası sağlıyorlardı. Saat 24-7 arası Essen çocuk klinikleri üstleniyorlar. Tüm Essendeki çocuk doktorları, en çok mümkün olan zamanı acil servise hazır bulundurmayı kabul ederlerse, KV kararın ardından acil servis muayenehanelerin acil servis şimdiki saatlerinden 52% düşecek. En kötü ihtimaldede saatlerin sırf 35% kapatılacak.   Bu saatler dışında sırf yetişkin acil servis ambulanslar mevcutdur. Buda çocukların profesyonel tedavi görmeme tehlikesini içeriyor, çünkü „ yetişkin için eğitim almış olan doktorların“ bunun için eğitimli değillerdir. Buna izin verilmemeli. Kararın düzeltmesini talep ediyoruz. çocuk hastaneleri ve çocuk doktorları birlikte çalışıp  doktorlara yeterince acil servis saat imkanı verilmeli ki „tüm saat boyu“ çocuk acil servis bakımı mümkün olabilsin. Imzanız ile bu dilekçeyi destekleyiniz!

Thank you for your support

This petition has been translated into the following languages