openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Essen ebeveynlerin talebi: çocuk doktor acil servis saatleri emniyet altına alınmalı! Essen ebeveynlerin talebi: çocuk doktor acil servis saatleri emniyet altına alınmalı!
  • Von: Nicht öffentlich
  • An: Vorstand KV Nordrhein, Dr. P. Potthoff & ...
  • Region: Essen mehr
    Kategorie: Gesundheit mehr
  • Status: Petent hat die Petition nicht eingereicht/übergeben.
    Sprache: Türkisch
  • Gescheitert
  • 8.157 Unterstützende
    6.412 in Essen
    Quorum für Essen (4.600) erreicht.

Deutsche Petition

KV Nordrheinin acil servis reform ile ilgili verilen güncel karardan dolayı, hasta olan çocukların hastanede çocuk doktorlarından muayene edilmesi artık garanti edilemiyor. Bu kararın düzeltilmesini talep ediyoruzki çocuklar „tüm saat boyu “ çocuk doktorlarından muayene edilebilsinler.

Begründung:

Sebep:

1970 lerden beri çocuk doktorları çocukların 24 saat boyu uzman doktorlardan muayene edilmelerini sağliyorlardı. Gelecektede öyle kalmasını istiyoruz. Şimdiye kadar yerleşic çocuk doktorları çocuk acil servisini saat 7-24 arası sağlıyorlardı. Saat 24-7 arası Essen çocuk klinikleri üstleniyorlar. Tüm Essendeki çocuk doktorları, en çok mümkün olan zamanı acil servise hazır bulundurmayı kabul ederlerse, KV kararın ardından acil servis muayenehanelerin acil servis şimdiki saatlerinden 52% düşecek. En kötü ihtimaldede saatlerin sırf 35% kapatılacak.   Bu saatler dışında sırf yetişkin acil servis ambulanslar mevcutdur. Buda çocukların profesyonel tedavi görmeme tehlikesini içeriyor, çünkü „ yetişkin için eğitim almış olan doktorların“ bunun için eğitimli değillerdir. Buna izin verilmemeli. Kararın düzeltmesini talep ediyoruz. çocuk hastaneleri ve çocuk doktorları birlikte çalışıp  doktorlara yeterince acil servis saat imkanı verilmeli ki „tüm saat boyu“ çocuk acil servis bakımı mümkün olabilsin. Imzanız ile bu dilekçeyi destekleyiniz!

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Essen, 23.03.2015 (aktiv bis 22.05.2015)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument