openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Конете и други животни нямат място на карнавалните паради Конете и други животни нямат място на карнавалните паради
  • Von: Veronika Schmidt mehr
  • An: Съюз на немския карнавал, градския съвет ...
  • Region: Deutschland mehr
    Kategorie: Tierschutz mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Bulgarisch
  • Sammlung beendet
  • 10.567 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

Конете и други животни нямат място на карнавалните паради

Deutsche Petition

Моля застъпете се конете и други животни да бъдат забранени на немските карнавални паради. Животните нямат място на карнавали и други подобни събития. Конете и други животни не трябва да бъдат използвани за шоу, да бъдат излагани на шум и стрес c цел пробуждане на възхищение на хората, които стоят отстрани на улиците. Даването на обезпокояващи на животните също е безотговорно. Когато едно животно попадне в стресова ситуация то представлява заплаха не само за себе си, но и за околните. Всяка година използването на коне по време на карнавалите води до тежки инциденти. Това е чисто мъчение за конете и останалите животни (понита и др.) и трябва да бъде спряно.

Begründung:

Само заедно можем да помогнем на животните (коне, понита и др.) да не бъдат повече използвани за подобни събития като карнавалните паради и подобни. Те също като нас са живи същества и имат право на свободен живот както всеки от нас. Помогнете ми конете да получат част от свободата си назад, а провеждането на карнавалите (в Германия) да бъде безопасно и хармонично.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Mainz, 15.02.2018 (aktiv bis 26.02.2018)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument