Region: Germany

0% from 50.000 for quorum
  1. Launched September 2021
  2. Time remaining > 2 months

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

In Germania casele de asigurari platesc doar pentru 3 incercari de ivf. Femeile care sufera de reserva ovariale redusa, li se limiteaza sansele.

Cand se aplica protocolul ivf unei femei cu rezerva redusa de ovare, i se poate extrage doar un singur ou per ciclu, limitand-o la doar 3 cicluri. In acest caz foarte specific, casa de asigurare o limiteaza pe viitoarea mama la doar drei cicluzi.

Casele de asigurari ar trebui sa caute alta solutie. Ar putea sa plateasca cele 3 incercari in plus ar putea sa scada cate 5 % din costuri pentru fiecare alta incercare, oferindule asa femeilor 23 de incercari.

Sau alternativ, casa de asigura impreuna cu medicul si pacientul ar trebui sa stabileasca de comun acord care este cea mai buna solutie si cate incercari sa se aplice infuncite de fiecare caz particular si nu limitandu-le la doar 3.

Costurile pentru tratament invitro sunt injur de 3000 de euro. Este dreptul fiecarei femei care vreau din tot sufletul sa devina mama, sa i se accorde o sansa corecta, in ciuda faptului ca biologia o limiteaza. Statul trebuie sa le sustine pe mamele in devenire care isi doresc din suflet sa fie mame, dar nu pot.

La momentul actual una din zece femei sufera in Germania de sindromul rezerva redusa ovariala, global sunt una din sase femei.

statul sa se intrebe, ce inseamna sa fi o mama buna?

este femeia care isi doreste din tot sufletul sa aibe un copil

ea este pregatita sa-l creasca si sa-l educa

ea apreaciaza aceasta viata noua si o protejeaza sub orice pret

ea intelege ce inseamna sa nu ai copil, si niciodata nu-l va neglija

este bine documentata si pregatita

acest copil este dorit din tot sufletul, nu este un "simplu accident", "rezultatul unei violari"

aceasta mama este pregatita pentru orice peripetie pentru ca este o alegere constientizata

exista destui copii neglijati pe lume, de ce sa nu le dam mamelor o sansa corecta care-l vor din tot sufletul, doar ca biologia le-a sabotat.

In Germania este interzis sa utilizezi un ou extern, deacea statul trebuie sa le sustina pe mamele in devenire, pe care biologia lor le-a neglijat.

Thank you for your support, Raluca Behrens from Karlsfeld

This petition has been translated into the following languages

new language version

/petition/online/mai-multe-incercari-pentru-ivf/votes