Region: Motru
Animal rights

Oprește Eutanasierea

Primaria Municipului Motru c/o Mr. Morega, Costel Cosmin Mayor of Motru Bulevardul Garii Nr. 1 Motru / Gorj Email: primaria@primariamotru.ro Directia Publica Motru S.A. c/o Mr. Matei, Anton Daniel Adminstrator Executive Str. Tismanei Nr. 31A Motru /
3.086 Supporters
100% achieved 2.500 for collection target
  1. Launched 01/06/2021
  2. Time remaining 5 Wochen
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Noi, semnatarii acestei petiții, vă solicităm să renunțați la eutanasierea planificată a câinilor din adăpostul public din Motru, deoarece există și alte modalități de rezolvare a problemei câinilor comunitari/vagabonzi..

Prin uciderea câinilor veți face un mare rău atât reputației dumneavoastră cât și reputației municipiului Motru, și nu numai în România ci și în toată Europa.

Vă atragem atenția asupra unui articol publicat de Pandurul.ro în grupul de Facebook Protecția Animalelor Gorj.

Funcționarul competent - directorul direcției publice Motru - vrea să înceapă eutanasierea câinlor iar primarul din Motru a vrut să îi respingă cererea dar a fost obligat să o semneze. Cetățenii din Gorj l-au aplaudat pe primar pentru decizia sa înțeleaptă, blestemându-l pe fostul consilier local pentru acțiunea lui.

Astăzi am citit o declarație (în același grup de Facebook) a domnului Dan Matei, directorul direcției publice Motru care neagă că el ar fi motorul ordonanței care vizează uciderea animalelor.

Dat fiind că niciuna dintre părți nu doresc eutanasierea câinilor vă solicităm - vă rugăm - să opriți uciderea acestora.

Vă atragem atenția asupra faptului că asociația de protecție a animalelor Pro Animals România ajută adăpostul public din Motru precum și toate celelalte adăposturi publice din județul Gorj.

Pro Animals România trimite un voluntar de două ori pe săptămână pentru a hrăni câinii de la adăpostul public din Motru.

Pro Animals România se află în proces de adopție a câinilor din adăpostul public din Motru.

Pro Animals România a organizat deja campanii de sterilizare în Motru - și va continua să facă acest lucru și în viitor.

Vom încerca să găsim și alte organizații și asociații dispuse să ne ajute cu adopțiile - avem doar nevoie de timp.

Sarcina Consiliului Local, a primarului și a Consiliului de Administrație este de a convinge pe oamenii să nu își abandoneze câinii, de a-i educa în ceea ce privește sterilizarea animalelor de companie pentru a preveni apariția unor pui nedoriți și, de asemenea, de a investi în campanii de sterilizare. Prin Consiliul său Local, municipiul Giurgiu este unul din orașele care ne demonstrează că investiția în campanii de sterilizare este unica soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

Vă rugăm să vă transformați într-un model demn de urmat - în loc să fiți o pată neagră pe harta protecției animalelor – sunt în joc atât reputația Dvs. cât și cea a orașului Dvs..

De aceea VĂ RUGĂM: NU DEMARAȚI EUTANASIERILE.

Thank you for your support, Pro Animals Deutschland e.V. from Nottuln

L'être humain n'a aucun droit de vie où de mort sur un animal

Why people sign

• 4 days ago

de ce sunteți atât de inuman? Nu va doare in suflet sa fiți așa de rei?

• Daniela Hirt Schwedeneck

on 12 Jun 2021

Mit fehlen die Worte....

• on 10 Jun 2021

Vreau sa oprim eutanasierea animalelor

• on 08 Jun 2021

Weil es hier um Mord geht!

• on 08 Jun 2021

Es ist doch nicht normal das die Tiere unter der Gleichgültigkeit der Menschheit leiden. Keiner hat das Recht gesunde Tiere einfach zu töten nur weil es so viele geworden sind. Vorher etwas Unternehmen, kastrieren ist der richtige und sinnvolle Weg. Miteinander und nicht nur auf die Kisten der Schwachen

/petition/online/opreste-eutanasierea/votes
Return format