Rajon : Gjermania
Ekonomi

CORONA: Massentests statt Massenarbeitslosigkeit. Fr. Merkel, Hr. Spahn: Verbrannte Erde verhindern

Peticioni drejtohet tek
Bundeskanzlerin Merkel, Bundesminister für Gesundheit Jens Spahn und die Regierungschefinnen und Regierungschefs der Länder
118 mbështetësit 118 në Gjermania
Kërkuesi nuk e ka paraqitur peticionin.
  1. Filluar mars 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

kurs kohe

118

Nënshkrime totale

118

nënshkrimet Gjermania

0

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

31.03.2020

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

50%

są bezpośrednio dotknięte

23%

czuć się odpowiedzialnym

36%

pomóż szerzyć obawy

21%

chciałbym zostać poinformowany o wyniku

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

4%

vjen nga Stadtbezirk 3

2%

vjen nga Würselen

5%

vjen nga Mittelfranken

9%

vjen nga Fürth

Më shumë për temën Ekonomi

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani