përfaqësues Alfons Brandl

Bayerischer Landtag Bavaria

  Opinion mbi peticionin Keine Testpflicht für Kinder als Voraussetzung zur Teilnahme am Unterricht

  CSU
  kohët e fundit shkruar në 31/07/2021
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Keine Testpflicht für Kinder in Kindertagesstätten und Schulen

  CSU, modifikuar për herë të fundit 09/04/2021

  Vendimi i grupit të publikuar nga Thomas Kreuzer . Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit CSU
    nuk bie dakort.

  Die CSU-Fraktion im Bayerischen Landtag unterstützt die Testpflicht an Schulen: Wir sehen darin eine große Chance, Schule für alle Beteiligten zu dem sicheren Schutzraum zu machen, der sie auch sein soll. Sie ermöglicht, den Unterricht in den Schulen auch in der dritten Welle zumindest für bestimmte Jahrgangsstufen aufrechtzuerhalten. Die Selbsttests müssen in der Schule stattfinden, denn Sicherheit gibt es nur, wenn wirklich alle getestet sind. Alternativ zum Selbsttest in der Schule gibt es auch die Möglichkeit, ein aktuelles negatives PCR- oder Antigentestergebnis vorzulegen.

  Opinion mbi peticionin Sofortige Abschaffung der Maskenpflicht im Unterricht für Kinder in Bayern

  CSU
  kohët e fundit shkruar në 10/09/2020
  nuk përgjigjet akoma


Alfons Brandl
parti : CSU
fraksion: CSU
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Wahlkreis Mittelfranken
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International