përfaqësues Andreas Hopp

Stadtverwaltung Kehl

  Opinion mbi peticionin Herr Oberbürgermeister, bewahren Sie eine der letzten historischen Häuserzeilen in Kehl!

  CDU/FDP, modifikuar për herë të fundit 18/05/2021

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Ein weiteres kleines Stück historisches Kehl würde unwillkürlich verschwinden. Vielleicht kann man die historische Fassade in ein neues Gebäude integrieren.


Andreas Hopp
parti : CDU
fraksion: CDU/FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani