përfaqësues Bernhard Rosilius

Kreistag Landkreis Helmstedt


Bernhard Rosilius
parti : GRÜNE
fraksion: Kreistagsfraktion
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani