përfaqësues Dieter Kohlmann

Kreistag Landkreis Wesermarsch

    Opinion mbi peticionin Die Eisenbahnbrücke über die Hunte zumindest für Fußgänger wieder zugänglich machen!

    CDU, modifikuar për herë të fundit 02/11/2020

      Asnjë deklaratë.
    ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

    Abseits der viel befahrenen Bundesstraße stellt dieser Weg über die Eisenbahnbrücke für Radfahrer und Fußgänger eine günstige und zudem auch kurze Verbindung zwischen Elsfleth und Berne dar. Der Weg muss wieder Teil der überregionalen Radwege wie dem Weserradweg werden. Wir können nicht bis zum geplanten Neubau der Brücke im Jahr 2030 warten.


Dieter Kohlmann
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International