përfaqësues Dirk Nockemann

Hamburgische Bürgerschaft


Dirk Nockemann
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 15.02.2015
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : 15
rol: Fraktion (Fraktionsvorsitzender), Fraktion (Rechtspolitischer Sprecher), Fraktion (Innenpolitischer Sprecher)
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International