përfaqësues Ersin Erdal

parlament Rheinhausen


Ratsherr Ersin Erdal
parti : SPD
rol: Beratendes Mitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani