Përfaqësues Fred Kutscher

Stadtrat Neuwied

  Opinion mbi peticionin Gegen die Erhöhung der Grundsteuer um 45%

  Ich tu´s, modifikuar për herë të fundit 08/07/2021

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Als Stadtrat der Neuwieder Bürgerliste habe ich gegen die Erhöhung der Grundsteuer B gestimmt. Einen derartigen Sprung auf 610 % halte ich für nicht vertretbar. Eine moderate Erhöhung in mehreren Schritten, wäre angebrachter gewesen. Zudem stand zum Zeitpunkt der Abstimmung noch das Urteil zum kommunalen Finanzausgleich aus.


Fred Kutscher
parti : Ich tu´s
fraksion: Ich tu´s
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Ratsmitglied

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani