përfaqësues Hanno Dehlwes

Gemeinderat Lilienthal


Hanno Dehlwes
parti : Bündnis 90/Die Grünen
fraksion: Bündnis 90/Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktionsmitglied & Ratsmitglied
Faqja e internetit : https://lilienthal.ratsinfomanagement.net/personen/?__=UGhVM0hpd2NXNFdFcExjZWsTjWj8Sp_4jU2x7A_oiJs
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International